Bestelformulier

Zaterdag 26 september:
Historisch Zoetermeer
Geen bezorg routes, wel een mooi en gezellig evenement
op de Markt (straatnaam) bij eiland “De Dobbe”

Wil je dat wij ook in jouw regio komen bezorgen? Dat kan!
Plaats alvast je bestelling en we laten zsm weten wanneer we in jouw buurt zijn.
Want… Kürtőskalács Hilversum komt naar je toe deze zomer!

Let op! Omdat uw en onze eigen veiligheid hoog staat, zullen alle betalingen bij voorkeur met een betaalverzoek via SMS verlopen. Wij zullen een bericht uitsturen wanneer wij komen leveren.

Controleer of je ook je woonplaats hebt ingevuld.
Levering gebeurt op vrijdag, zaterdag of zondag. Je ontvangt vooraf een SMS (alleen van nr. 06 23 644 711) met bezorginformatie en een betaalverzoek. Kijk boven aan de pagina of op Facebook om te zien wanneer we bij jou in de buurt zijn.
Bezorgkosten €2,25 per adres. Betaling gaat bij voorkeur via een SMS betaalverzoek. Wil je een groter aantal bestellen? Geef dat aan bij de opmerkingen.
LET OP: alle smaken kunnen sporen van walnoten bevatten, dus pas op voor allergieën!
Voor elke € 10,- donatie, doet Kürtőskalács Hilversum er € 2,50 bij, omdat wij erg onder de indruk zijn van jullie positieve reacties! Zo dragen we met elkaar een steentje bij. Zodra we bestellingen gaan bezorgen in een regio, geven we de gedoneerde kürtőskalács aan een zorginstelling naar onze keuze in de betreffende regio.
Meer toe te voegen dat niet in de keuzes past? Vul dat gerust hier in. Bv toelichting van de smaken, andere aantallen, lactose arm of vragen over allergieën. DANK JE WEL VOOR JE BESTELLING.