Eigen stand

Kürtőskalács Hilversum groeit!

Regelmatig kunnen wij op twee of meerdere plekken tegelijk een standplek krijgen, dus zijn we op zoek naar enthousiaste Koekenbakkers!

Wil jij naast je huidige baan een extra inkomen opbouwen? Of ambieer jij het ondernemerschap en wil jij ook een zelfstandige Koekenbakker worden? Wij bieden de mogelijkheid om een stand te runnen van Kürtőskalács Hilversum. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Af en toe

Wil jij een paar weekenden per jaar invallen en een stand beheren? Dat kan! Wij zorgen dat alle materialen beschikbaar zijn en jij helpt mee met de op- en afbouw en je bent eindverantwoordelijke voor die dag/het weekend. Het financiële risico, de kosten en opbrengsten zijn voor onze rekening. Jij ontvangt van ons een passende vergoeding voor je werk.

Liever eigen baas?

Voel jij ervoor om eigen ondernemer te zijn? En vind je het fijn om door te pakken onder de herkenbare vlag van Kürtőskalács Hilversum? Dan is het zelfstandig draaien van een Kürtőskalács Stand iets voor jou! Je stapt in een vernieuwend concept dat voor jou het pad al een stuk gebaand heeft. Je bent deelgenoot in de kosten en opbrengsten en als zelfstandige Koekenbakker heb je ruimte voor eigen inbreng en initiatief. Interesse?
Vul je gegevens en motivatie hier in, dan nemen wij snel contact met jou op.